Akıllı Cep Telefonu

Uncategorized

Puromuz2.com: Ucuz Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, yürekhizmetiniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar baştan aşağı size özeldir. Fakat tekrar de aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç nokta var! 1- Puro Seçimi Ben bu ovamda hasetn her saatinde yürekmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu misafir edeceğim. Siz de keyfinize nazaran, istediğiniz puroyla eşlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Kontrol Etme Oba özümlemeı Karayip purolarda yürekmeden önce nemliliğini kontrolör kılmak gerekir. Bu Toscanello yürekin uygulanan değil. Toscanello severler damak zevklerine nazaran farklı rutubet oranlarında yürekmeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak beş on da tecrübe üstılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi müstelzim önemli bir nizam var. Puro yalnızca yalnız yalnızca kokusuz felaketle yakılır! Puro her vakit ya bütan gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo gibi benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler gibi dem yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını sözıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro ilişki ve alaka lüzum. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde benzeyen. Tehlikesiz olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat değer. Puroyu yakarken yalın puroya kazık değinti etmemelidir. Coşkun maviliği purodan beş on uzak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yanı kırmızıya döndüğünde kızartma hizmetlemini çıbanardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayak tabanığını 90 denli eğimle, aleve tam değinti etmeyecek şekilde tutun. Bu hizmetlemi yaparken bütün ayak tabanığın denktaş yanması gerektiği yürekin puroyu aynı zamanda ahenkli bir şekilde 360 denli döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna natürel alevli çakmalara nazaran beş on elan uzakta tutmanızda kâr var. Zira, bu janr çakmaklar çok mukavimdür ve ziyade benzeyen tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma hizmetlemi natürel alevli çakmaklarla, beş on vakit alabilir. Bu müddet size çağ kaybı gibi çekmeceükebilir yalnız puro sabır ve say lüzum. 5- İyi Yandığını Kontrol Etme Şimdi puroyu kesinlikle yaktığınımızı kontrolör edelim. Puroyu kızartma hizmetleminden sonrasında aykırı çevirip utanmaünüze beş on yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya yeğniçe cazibe üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer bütün kadem kıpkırmızı ise yakma hizmetlemini çıbanarı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her yanı tam yanmamışsa, şu demek oluyor ki bütün kadem kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu dudakınıza gnaşin. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek kibrit yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü küçümencik dem elan çekin. Bu sayede puro üste kalan yanmamış bölük da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Belli belirsizçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, artık puronuz yürekime müheyya. Pekâlâ ya siz müheyya mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıkuzguni çıkuzguni yürekilmeli. Alacağınız her dem ortada en azından 40 saniye beklemek gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara gibi yürekmeye çhileışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı yürekimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da hoppadak hissedersiniz. İlk başlangıçta, yalnızca birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı yürekmeye devam ederseniz, puro o derece inciticilaşır ki hiç yürekilemeyecek duruma gelebilir. Ufak tefek bir uyarı: Puro, sigara gibi ciğere çekilmez. Duman yeğniçe ağıza doldurulur ve lezzet azrailların dumanla ikazlmasına icazet verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çısütsüzın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden elan az ilişki gösterdiğinizin bir hizmetaretidir. Sönen puronun küllerini pekçe temizleyin. Bunun yürekin kürdan gibi bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri pekçe temizlediğinizden güvenli olduktan sonrasında puronuzu yine yakmayı deneyin. Benim yürektiğim Toscanello yürekin yeni baştan yakma dava teşkil etmez. Fakat sahiplik özümlemeı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda artan oranda dokunaklılık hissedeceğinizi açıklamak isterim.

Eğer puro kaliteli bir puro ise 15 sene ayrıca elan uzun bir müddet de saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar gibi puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve kategorik şense olan 2 nizamı valörız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın âlemın alev dereceıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız âlem sıcaklığının 16 ila 18 denli ortada başüstüneğundan güvenli olmanız gerekiyor. Dar ortamında bu sıcaklığı yakalamanız olabildiğince zordur. Bu yüzden âlem sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin altına inmedikten sonrasında telaşlanmanıza lazım yoktur. Ama nasıl şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki hıfız âlemını yaratmanız ülküsel olandır. Çünkü bu durumda hiçbir dava ile muhaliflaşmazsınız. Hıfız âlemı sıcaklığında soy dava âlemın soğuk değil ziyade har olmasıdır. Çünkü hıfız âlemı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği sorunu ile muhaliflaşabilirsiniz. İkinci önemli nizam ise hıfız âlemının nemidir. Bağıl nemin ülküsel aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet ziyade kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Zahir rutubet hıfız âlemı sıcaklığına nazaran varyasyon gösterecektir ve bu yüzden de hıfız âlemı sıcaklığını sabitlemenizde kâr vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülküsel olarak puro hıfız kutusu adı maruz humidorların içerisinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde yok ise rastgele bir cazibe geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca cazibe geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan hıfız âlemının cazibe geçirmemesi ve buna sargılı olarak da kutu yürekindeki rutubet ile sıcaklığın mıhlı kalmasıdır. Puro saklamak yürekin anahtar sıcaklığı ve nemi mıhlı tutmanızı sağlayacak kategorik cazibe geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En hayırlı humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları kategorik cazibe geçirmedikleri yürekin diğer rakiplerine koca ayırt atarlar. Eğer puro saklamaya hüküm verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Seo Fiyatları https://sosyalimleme.name.tr/ https://muzeziyaretcisi.name.tr/ https://zeytinisleme.name.tr/ https://gezgin.name.tr/ https://kapadokyaoteltavsiye.name.tr/ Heets Sigara Fiyat
Steroid Satın Al Steroid Sipariş Fantezi İç Giyim Hacklink
takipçi satın al https://seokoloji.gen.tr
Puro Satın Al
Puff Bar